Hemsida>>Glasögon

Glasögon

Glasögonlinser kan klassificeras med olika typer; enkel optisk lins: hypermetropisk och närsynt, Fotokrom Lins: färg på linsen ändras beroende på omgivningens ljus för att minska bländning. Tonad Lins: ökar intensiteten av färger men minskar bländning samtidigt, lämplig för personer som är känsliga för ljus, polariserad lins, Progressivt glas: Lång och närsynt.
Progressiv Fotokrom Lins: Lång och närsynt och färgen varierar beroende på omgivningens ljus.

Vanliga glas

Singel optisk lins (lång och närsynt) är resistent mot strålning, statisk, ultraviolett strålning och irriterade ögon (1,556 asfärisk lins, 1,591 asfärisk lins, 1,665 asfärisk lins, 1,738 asfärisk lins).

Fotokromatiska glas

Färg av fotokrom linsen ändras i enlighet med omgivningen, så att du kan hantera olika ljus miljö. Med anti-UV400 effekt, den fotokromatiska linsen bryter ultraviolett ljus, vars frekvens är lägre än 400mm och förebygger grå starr orsakad av alltför hög exponering av ultraviolett ljus.

Polariserade glas

Polariserad lins kan effektivt hämma ljus som är dåligt för ögonen, såsom starka lampor, reflekterat ljus och UV400 samt att upprätthålla ögats hälsa. Utformas med ergonomi i tanken är polariserad glas bekväma att bära på alla tillfällen, som resor, körning, fiske, skidåkning, bergsklättring eller golf.

Progressiva glas

Progressiv lins kombinerar lång och närsynthet. Så du kan få slipning för långa avstånd, medeldistans och korta avstånd på en och samma lins.

Progressiva fotokromatiska glas

Progressiv fotokrom lins kombinerar lång och närsynthet, samma glas för både lång, medellång och korta avstånd. Färgintensiteten i linsen gör förändringar i enlighet med det omgivande ljuset  gör det bekvämt att se i alla typer av ljus och miljöer. Linsen är resistent mot dator strålning och ultraviolett ljus.

Tonade glas

Med vackra färger, ökar den toningen på på linsen i färgintensitet samtidigt som den minskar bländning, speciellt lämplig för ljuskänsliga personer. Grått kan väl absorbera ultraviolett ljus och infrarött ljus i balans. Så ljuset är platt men färgens snedvridningar minimeras, vilket gör det visuella mer naturligt. Brun lins kan filtrera blått ljus, och förbättra visuell kontrast och definition. Den är lämplig att bära i dimmigt och disigt miljö.

Kontakta oss

detaljer

TEL:86-10-67083246

Address:No.30, Damochang East Road, Chongwen District, Beijing, Kina

E-post:glassesbeijing@hotmail.com

Betalningsmetoder

detaljer
  • Kontantbetalning är tillgänglig i dessa valutor (CNY, USD, EUR, CAD, GBP)
  • Internationella kreditkort accepteras (mot viss behandlingsavgift)
  • Ni betalar 50% i deposition och resterande vid leverans
  • Full återbetalning vid eventuella fel eller misstag som orsakats av Lanzijing.