Hemsida>>Bågar

Bågar

Våra bågar  görs i huvudsak tre material: titan, nickel-fritt material och komposit. Att vara elegant och bekväm är vårt ledande koncept inom design inspirerat av element från Italien. Alla material som används är i strävan efter bekvämlighet, eko-skydd och lätthet. Bågar från Lanzijing Glasögonbutik kommer alltid hålla dig på toppen av mode och hälsa.

mer produkter>>
Titanium

Kännetecken: Titan är ett lätt men starkt material. Dess goda funktioner mot hög värme och rost  är lika bra som platina. Garanterat inga allergiska reaktioner på mänsklig hud. Lämplig för känsliga personer.
Teknik: Bågen är antingen handmålad eller fattad med konstgjorda diamanter. Alla mönster speciellt framtagna för att framtona en unik personlighet och status.

mer produkter>>
Komposit

Kännetecken: Designad med tanke på mode, kreativitet och distinkta färger. Våra kompositbågar är kombinerade med multi eller två olik färger.
Teknik: De vackra mönstren i kombination med fattad logotyp gör dessa bågar moderiktiga

mer produkter>>
Nickelfria material

Kännetecken: Vi har tagit miljövänlighet, hälsa och den lätta vikten i designkonceptet. Nickelfritt material är bra för dig som är överkänslig mot nickel.
Teknik: Vår teknik för ytbehandling kombinerat med snideri, konstgjorda diamanter och väl utvalda färgkombinationer gör designen energisk, fantasifull och karismatisk.

Kontakta oss

detaljer

TEL:86-10-67083246

Address:No.30, Damochang East Road, Chongwen District, Beijing, Kina

E-post:glassesbeijing@hotmail.com

Betalningsmetoder

detaljer
  • Kontantbetalning är tillgänglig i dessa valutor (CNY, USD, EUR, CAD, GBP)
  • Internationella kreditkort accepteras (mot viss behandlingsavgift)
  • Ni betalar 50% i deposition och resterande vid leverans
  • Full återbetalning vid eventuella fel eller misstag som orsakats av Lanzijing.