Hjemmeside>>Brilleglas

Brilleglas

Brilleglas klassificeres som følgende: Enkelt optisk linse: mod hypermetropi (langsynethed) og nærsynethed. Fotokromisk linse: Linsen tager forbehold mod lysstråler for at reducere blænding. Tonet linse: Øget intensiteten af linsens farve. Reducerer blænding hvilket gør linsen passende for folk, der er følsomme over for lys. Polariseret linse: Beskytter effektivt mod blænding og tydeliggør objekter. Progressiv linse: Tager forbehold for lyskilder tæt på eller langt væk, hvilket giver en naturlig komfortabel synsoplevelse. Progressiv fotokromisk linse: Samme grundlæggende egenskaber som den progressive linse, men udover dette varierer farvedybden i brilleglasset i overensstemmelse med de omgivelser og det lysmiljø man befinder sig i.

Enkelt optisk linse

(lang- og nærsynethed): er modstandsdygtig over for stråling, statisk og ultraviolet stråling  og trætte øjne (1,556 asfærisk linse, 1,591 asfærisk linse, 1,665 asfærisk linse, 1,738 asfærisk linse). Sammenlignet med den sfæriske linse, har den asfæriske (uden kugleformet krumning) linse tyndere kanter, ser flottere ud udadtil, og giver lavere grad af deformation af aberration.

Farvet fotokromisk linse

Linsen dybdegrad ændres i overensstemmelse med omgivelserne, så du frit kan bevæge dig i forskelligartede lysmiljøer. Med anti-UV400-effekten kan den fotokromiske linse afbryde ultraviolet lys, hvis lysstrålefrekvensen er under 400mm. Dette kan hjælpe med at forebygge grå stær forårsaget af overdreven udsættelse for ultraviolet lys.

Polariseret linse

Kan effektivt bremse og reflektere farlige lysstråler og UV400 lys, hvilket bidrager til at opretholde øjets sundhed. Det ergonomiske design og den polariserede linse giver en behagelig følelse ved enhver lejlighed; om det er at rejse, køre, fiske, stå på ski, bestige bjerge eller spille golf.

Progressiv linse

Kombinerer nært og fjernt lys med progressiv dioptri. Der fås styrker til henholdsvis langdistance, mellemlange og korte afstande. Der er følgende fordele ved progressive linser: 1) ingen forskel i udseende i forhold til den regelmæssige linse, 2) progressive lysforandringer vil ikke forårsage anderledes synsoplevelser, 3) de progressive justeringer i linserne forårsager ikke anstrengte øjne.

Progressiv fotokromisk linse

giver en balanceret lysabsorbering fra nære og fjerne omgivelser på den samme linse. Velegnet til alsidig brug hvor man tydeligt skal kunne se ting på lange, mellemlange og korte afstande. Ændrer glassets farvedybde i overensstemmelse det omgivende lys, hvilket tilpasser dit syn til alle slags lysmiljøer. Linsen er desuden modstandsdygtig overfor computerstråling og ultraviolet lys.

Farvet linse

Med smukke farver øger den tonede linse farveintensitet på samme tid med at den reducerer blænding. Velegnet til lysfølsomme mennesker. Den grå linse kan absorbere og balancere indtaget af ultraviolet lys og infrarødt lys. Selvom der kan forekomme en minimal farveforvrængning, vil dit udsyn stadig give dig en naturlig oplevelse af omverdenen. Den brune linse kan filtrere store mængder blåt lys, og forbedrer synets evne i at opfatte kontraster, samt giver dig et tydeligere fokus på specifikke objekter. Velegnet til et tåget og diset miljø.

Kontakt Os

Detaljeret

Adresse:30 Øst Damochangvej, Chongwen distrikt, Beijing, Kina

Tlf:+8610-67083246

E-mail:glassesbeijing@hotmail.com

Betalingsmetoder

Detaljeret
  • Kontantbetaling i følgende valutaer: CNY (kinesiske penge), USD, EUR, CAD, GBP
  • Internationale kreditkort accepteres (ingen behandlingsomkostninger)
  • 50% af den samlede betaling som depositum påkræves; det fulde beløb trækkes ved levering.
  • Fuld refundering hvis en vare er blevet beskadiget af Lanzijing Briller.