Hjemmeside>>Brillestel

Brillestel

Der findes hovedsagligt tre typer brillestel: Titanium, nikkel-frit materiale og plast. At fremstå elegant, stilfuld og komfortabel, er nøgleordene for vores designkoncept, og inspirationen hentes fra italienske modetendenser. Hvert brillestel afspejler sit eget elegante design og individuelle egenskaber. Alle anvendte materialer tager fod i jagten på sundhed, miljøbeskyttelse og lethed. Brillestellene i Lanzijing Briller vil føre dig op på modens tinde, og give dig en sund naturlig følelse når du bærer dem.

More Products>>
Titanium

Kendetegn: Titanium er et let, men solidt materiale. De funktionelle egenskaber består i høj varmetolerance og korrosionsmodstand, hvilke gør titanium næsten lige så godt et materiale som platin. Da titanium ikke fremkalder allergiske reaktioner på huden, er det et materiale velegnet til følsom hud.
Teknologi: Brillestellene er enten håndmalede med indlagt emalje, eller indlagt med kunstige diamanter. I hvert individuelle mønster findes et udtryk, der afspejler din unikke personlighed.

More Products>>
Plast

Kendetegn: Alsidigt materiale der passer til tidens mode. Kendetegnet af muligheder for kreativitet og brug af alverdens forskellige farver. Brillestel i plast farves efter enten multi- eller dobbeltfarveprincipperne. Plaststel har høj gennemsigtighed og en smuk struktur, der let kan matches med din tøjstil.
Teknologi: Det omhyggeligt indgraverede mønster og logo er indlagt med metal, hvilket er med til at give stellet et fuldt moderne udtryk.

More Products>>
Nikkel-frit materiale

Kendetegn: Sunde og øko-venlige brillestel, med lethed og sarthed som designkoncept. Nikkel-frit materiale hæmmer hudallergi, kløe og hævelser, som kan forårsages af nikkel. Ingen bivirkninger på ansigt og krop.
Teknologi: Den overlegne teknologi findes i stellets overfladeglasering kombineret med udskæring og indgravering i kunstig diamant. Det brede farvespektrum gør designet energisk, fantasifuldt og charmerende.

Kontakt Os

Detaljeret

Adresse:30 Øst Damochangvej, Chongwen distrikt, Beijing, Kina

Tlf:+8610-67083246

E-mail:glassesbeijing@hotmail.com

Betalingsmetoder

Detaljeret
  • Kontantbetaling i følgende valutaer: CNY (kinesiske penge), USD, EUR, CAD, GBP
  • Internationale kreditkort accepteres (ingen behandlingsomkostninger)
  • 50% af den samlede betaling som depositum påkræves; det fulde beløb trækkes ved levering.
  • Fuld refundering hvis en vare er blevet beskadiget af Lanzijing Briller.